Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/asonservice.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/asonservice.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Referencer

Vi er stolte over vores kunder, og her har vi samlet et lille udvalg af udtalelser fra vores opgaver.

Hotel Nørrevang

Nørrevang 4

I forbindelse med genåbningen af Hotel Nørrevang, benyttede vi Ason til at sørge for hovedrengøring af hotellet værelser. Efter hotellets korte vinterlukning var det tiltrængt at kommer rundt i alle krogene, hvilket blev gjort til stor tilfredsstillelse. 

Lars, Direktør Hotel Nørrevang.

Hotel Nørrevang

 

 

LG Consult

LG Consult

Som konsulent for virksomheder i forskellige brancher har jeg ved flere lejligheder benyttet Ason Service ApS til at løse forskellige rengøringsopgaver. Ason Service ApS er altid fleksible og hurtige til at få opgaverne løst og jeg vil med sikkerhed benytte dette rengøringsfirma igen. 

Lars Grambo, Direktør

LG Consult

 

Generator Hostel Copenhagen

Generator Hostels

Inden Generator Hostel Copenhagen åbnede dørene for Københavns turister, benyttede vi Ason Service til alt fra hovedrengøring, trappevask, vinduespolering til køkken rengøring. I en meget hektisk fase viste Ason Service stor erfaring og lyst til at hjælpe med at løse opgaven.

Thomas Kisitu, Housekeeping Manager

Generator Hostel Copenhagen

 

Din rengøringsløsning