Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/asonservice.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/asonservice.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Partnere

Ason Service ApS – Din rengøringsløsning

Ason Service ApS samarbejder med en række forskellige aktører indenfor rengøringsbranchen. Vores netværk er ganske bredt idet den store variation af rengøringsopgaver, stiller krav til den bred vifte af materiale, produkter, kemikalier og dermed leverandører.

Vores erfaring stammer primært fra hotel og restaurations branchen samt kontor rengøring og ikke mindste mange ture op og ned af trapper, med trappevask. Idag koncetrere vi os primært om følgende kærneområder som kontorrengøring, trappevask, ejendomsservice men også andre opgaver som vinduspolering, blomsterpasning eller servicering af udendørsarealer.

Hvis dine produkter vedrører denne branche er du meget velkommen til at kontakte os.

Samarbejdspartnere

LG Consult

LG Consult har en bred vifte af konsulentydelser, der alle er baseret på en håndgribelig tilgang med afsæt i grundig research blandet med mange års praktisk erfaring. I al beskedenhed ved vi, hvad der virker, og det er afgørende for os at bidrage til den udvikling, der skaber bedre forretning for vores kunder.

Med et forløb med os er man således garanteret solide og gennemarbejdede praktiske værktøjer, der kan kombineres og skræddersy´s lige netop til det behov, der måtte være i virksomheden. Vores arbejde tager altid udgangspunkt i den virkelighed, vores kunder befinder sig i; de ressourcer, der er til rådighed; de mennesker, der er involveret, samt den ambition virksomheden har i sin strategi.

LG Consult

 

 

 

Din rengøringsløsning