Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/asonservice.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/asonservice.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Privatrengøring

Vi udfører også større og mindre opgaver i private hjem, og du er velkommen til at ringe eller skrive til os for at få et uforpligtende tilbud.

Rengøring i private hjem

Vores opgaver i private hjem tager vi  meget seriøst. Det er en tillidssag at lukke andre ind i sit hjem og vi gør en dyd ud af at respektere dette.

En travl og stresset hverdag kan ind imellem blive uoverskuelig når man kommer hjem og skal til at gøre rent. Med Ason Service kan vi lette lidt på hverdagen ved at komme en enkelt gang, ugentligt eller fast hver anden uge og rengøre præcis de områder som der kræves.

Flytte rengøring foretager vi ligeledes og her skal der for alvor gøres hovedrent. Vores erfaring har lært os at en ordentlig hovedrengøring tager tid, til gengæld kan det ses.

Vinduespolering & trappevask er ligedes blandt vores opgaver og her aftales typisk en fast ordning over 3 – 12 måneder.

Din rengøringsløsning