Find den rette pris på din rengøringsopgave

Det er en jungle at finde den rette pris på en rengørings opgave. Der er for det første mange rengørings virksomheder at vælge imellem. Dernæst kan det være lidt af en udfordring hvilket begreb man leder efter, her listes et par stykker; Erhvervs rengøring, Special rengøring, hoved rengøring, virksomheds rengøring, Ejendoms rengøring, Kontor rengøring, Klinik rengøring, Butiks rengøring, Vinduespolering, Trappevask, Rengørings service osv..
Når så man har fundet den rette varer, så kommer spørgsmålene. Hvor mange kvm drejer opgaven sig om, hvornår, hvordan, hvem lukker os ind etc.. Altså en lang række praktiske og vigtige spørgsmål.
Hvis man så taler med flere virksomheder om opgaven bliver beslutningen endnu mere vanskelig.

Det er derfor en god ide at sætte lidt tid af til at træffe den rigtige beslutning om rengørings opgaven. Sørg for, at det ikke altid er prisen som bestemmer, men andre områder som kvalitet, miljø, pålidelig-hed og punktlighed spiller ind i evalueringen af tilbuddet. og frem for alt;  Blev opgaven løst som den skulle ?

Se når først man har fået et rengørings firma til at udføre en opgave som man selv er 100% tilfreds med, så kommer forsvinder bekymringer og dertilhørende stress. Synergi opstår idet en rengørings virksomhed har ansvar for at aflevere et rent miljø hvor ansatte, personale, familie, venner, børn, chefer osv kan lide at færdes. Noget som alle rengørings virksomheder  er stolt af.

Det sker desværre ikke ofte nok, idet en rengøringsopgave stort set altid suverænt bliver bedømt på ………….. prisen. Og her tilbyder rengøringsvirksomhederne sig selv for lavt idet konkurrencen er så ualmindelig stor.

Og husk på ; For rengørings virksomhederne gælder det om at finde den rette opgave.